OxyFresh Pets tandpasta voor hond en kat (Hank) ☆☆☆☆

OxyFresh Pets tandpasta voor hond en kat in Hank

OxyFresh Pets is niet alleen een effectieve tandpasta tegen slechte adem. Dit product kan óók worden aangebracht als helende en verzorgende gel bij ontstoken of bloedend tandvlees.

✔️ Verhelpt slechte adem bij hond en kat
✔️ Heelt en verzorgt ontstoken tandvlees
✔️ Aanbevolen door dierenartsen
✔️ Ideaal met ZooTooth en OxyFresh Pets Mondwater

Niet zomaar is OxyFresh Pets Gel razend populair bij zowel dierenbezitters als dierenartsen. Oxyfresh Pets Gel is verrijkt met zink en actief zuurstof. Deze 2 veilige ingrediënten neutraliseren stinkende geuren en creëren tegelijkertijd een hydraterende en gezonde mondflora, waardoor uw hond of kat niet meer uit zijn bek ruikt. Daarnaast dient OxyFresh Pets Gel ook als een helende en verzorgende gel bij ontstoken tandvlees.

Het verschil met andere tandpasta’s
Oxyfresh Pets werkt op basis van zink en oxygene®. Andere fabrikanten klampen zich nog altijd vast aan verouderde formules met alcohol, fosfaat of andere bijtende chemicaliën, die als onprettig worden ervaren en vervelende bijwerkingen voor uw viervoeter kunnen hebben. OxyFresh Pets is veilig, niet-giftig en heeft geen bijwerkingen.

Active Oxygene
Anäerobe bacteriën (dé veroorzakers van slechte adem) kunnen niet goed tegen een zuurstofrijke en hydraterende omgeving. Door de bek van uw huisdier te voorzien van een flinke hoeveelheid Oxygene (zuurstof), kunnen bacteriën niet overleven en geen stinkende zwavelgassen meer produceren. Daarnaast heeft Oxygene een helende en verzachtende werking bij een tandvleesontsteking of geïrriteerde weefsels.

Slechte adem: Breng een klein beetje OxyFresh Pets Gel aan op de ZooTooth brush en borstel 2 min.
Ontstoken tandvlees: Breng 2 keer per dag een klein beetje OxyFresh Pets Gel aan op het ontstoken weefsel. Gebruik daarvoor een wattenstaafje of monoject 412.

Waarom is gebitsverzorging belangrijk?
Honden en katten lopen veel sneller kans op ontstoken tandvlees dan mensen, simpelweg omdat ze niet in staat zijn alle plekjes van het gebit goed te reinigen. Een ontsteking zorgt ervoor dat bacteriën gemakkelijker via de bloedbaan het lichaam binnendringen en schade toebrengen aan hart, lever, nieren en longen.

Een onbehandelde gebitsontsteking is naast ouderdom één van de meest voorkomende doodsoorzaken bij huisdieren. Zorg daarom wekelijks voor een grondige verzorging van het gebit en ga regelmatig naar de dierenarts voor een controle. (EAN code: 0022099567554 ) (ID: 9200000063613913 OxyFresh Pets) Zal je binnenkort eveneens opnieuw kleding kopen in Hank ? OxyFresh Pets tandpasta voor hond en kat in Hank

Webshops in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw goed “OxyFresh Pets tandpasta voor hond en kat” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot 100 euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede pet Tandpasta in de regio van Sint Anthonis (Nederland).

Waar? in Sint Anthonis

Er zijn veel opties om artikelen te zoeken in Hank.


Er zijn veel shops nabij Sint Anthonis.

Vaak kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! dutchpics.nl OxyFresh Pets tandpasta voor hond en kat in Hank