Nieuwe buren (Bazuin) ☆☆

Nieuwe buren in Bazuin

Nederlandstalig | Paperback | 2014

Eva, een kleuterjuf, en Peter, chef sportredactie bij een regionale krant, betrekken zonder veel enthousiasme hun pas opgeleverde villa in Vinex-wijk De Zonnepolder. Beiden rouwen om het verlies van hun dochtertje Lieve, dat na acht maanden zwangerschap levenloos ter wereld kwam.

Samen zoeken ze naar een nieuwe invulling van hun leven, te midden van de modelgezinnetjes die de Zonnepolder bevolken. Tijdens een buurtborrel leren ze hun nieuwe buren kennen: het vrijgevochten stel Steef, ex-Dutchbatter en motoragent, en Rebecca, een sensuele thuiskapster, en hun zoontje Sem.

Beide echtparen zijn op hun eigen manier op zoek naar geluk, dat in de maakbare samenleving om de hoek lijkt te liggen. Gezamenlijk verleggen ze hun grenzen, totdat ze erachter komen dat er geen weg terug meer is… (EAN code: 9789026329296 tv editie) (ID: 9200000030213056 Saskia Noort) Ga je binnenkort ook terug parfum kopen in Bazuin ? Nieuwe buren in Bazuin

Winkelen in Drenthe

Meestal wordt jouw item “Nieuwe buren” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euros 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede book Literaire thrillers in de regio van De Wolden (Nederland).

Bestellen? in De Wolden

Er zijn veel opties om deals te bestellen in Bazuin.


Er bestaan veel winkels nabij De Wolden.

Vaak kan je het ook online bestellen, bv. via bol.com !! www.dutchpics.nl Nieuwe buren in Bazuin