Disclaimer

Disclaimer

“Leuke plaatjes”, geeft u hierbij toegang tot http://dutchpics.nl en publiceert hier afbeeldingen , teksten en andere materialen die door “Leuke plaatjes”en derden zijn aangeleverd . “Leuke plaatjes”behoudt zich daarbij het recht voor op ieder moment de inhoud aan te passen of delen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te moeten doen.

De info op “http://dutchpics.nl” is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden uitsluitend gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van “Leuke plaatjes”.

Beperkte aansprakelijkheid

De op http://dutchpics.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van “Leuke plaatjes”.

In het bijzonder zijn alle prijzen op http://dutchpics.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Gebruikers kunnen zelf data plaatsen op http://dutchpics.nl. “Leuke plaatjes” oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. “Leuke plaatjes” zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig handelen . Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier .

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom zijn bij “Leuke plaatjes” en haar medewerkers (alle rechten voorbehouden), tenzij anders vermeld. Voor gebruik van data kun je contact met ons opnemen .

Inkomsten

Af en toe raadt “Leuke plaatjes” bepaalde producten en/of diensten aan. Het kan zijn dat “Leuke plaatjes” hiervoor een compensatie krijgt.